ZAMAŠKI IZ PLUTE IN KRONSKI POKROVČKI ZA KLASIČNE PENINE

ZAMAŠKI IZ PLUTE MASILVA

Opis

Pluta predstavlja enega najbolj cenjenih darov narave. Že tri stoletja si pluta v kombinaciji z vinom zagotavlja zavidljivo mesto v svetu kulturnih referenc. Za mirna in peneča vina vam ponujamo zamaške iz plute portugalskega proizvajalca MASILVA. Podjetje MASILVA z vertikalno integracijo zagotavlja kakovost plute od drevesa pa vse do zamaška v steklenici vina.

Ponujamo vam zamaške različnih kakovostnih in velikostnih razredov:

Mirna vina

  • NATURAL CORK: visoko kakovosten zamašek iz plute. Uporablja se za visoko kakovostna vina ne glede na čas rotacije in oblike steklenice. Glede na vaše potrebe lahko ponudimo izdelke s FSC® certifikatom (FSC - C009204).
  • SILKTOP®: tehnični zamašek iz steriliziranega aglomerata z visoko kakovostnim diskom iz plute na vsaki strani zamaška. Uporablja se predvsem za vina srednjega kakovostnega razreda, ki so namenjena krajšemu času zorenja (tri do štiri leta).
  • PEARL®: zamašek iz steriliziranega mikroaglomerata. Daje občutek naravne plute in predstavlja alternativo sintetičnim zamaškom in navojnim pokrovčkom s konkurenčno ceno.
  • EVACORK®: zamašek, ki odgovarja na vinarjevo željo po zamašku iz plute in po drugi strani konkurenčno ceno. Glede na vaše potrebe lahko ponudimo izdelke s FSC® certifikatom. (FSC - C009204).

Peneča vina
  • VIVA: zamašek iz steriliziranega mikroaglomerata z dvema visoko kakovostnima diskoma iz plute na strani, ki pride v stik s penečim vinom. Uporabljajo ga proizvajalci nekaterih najboljših penin.

Link

KRONSKI POKROVČKI IN BIDULE PELLICONI

Opis

Ponujamo tudi kronske pokrovčke in bidule z različnimi karakteristikami prestopnosti zraka/plinov za sekundarno klasično fermentacijo.KONTAKT

Kontaktna oseba

Tomaž Trebše
Telefon: +386 (0)1 47 41 116
Mobilni telefon: +386 (0)41 334 724
E-mail: tomaz.trebse@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO