FILTRACIJA (PALL)

Filtrske sveče

Opis

Pall ima v svojem proizvodnem programu številne tipe filtrskih sveč za filtracijo vode.

Med klasične filtrske sveče za fino filtracijo vode lahko spadajo sveče tipa Pall-Profile Star. Sveča je v celoti narejena iz zelo odpornega polipropilena in spada med filtre z absolutno poroznostjo. Kot zaščita membranskih sveč s poroznostjo 0,2 µm se največkrat uporabljajo sveče poroznosti 1 µm, ki jih odlikuje dolga življenjska doba.

Pred polnjenjem vode se v praksi največkrat uporablja sveče poroznosti 0,2 µm tipa Pall-MEMBRAcart XL. Sveče imajo vse ustrezne certifikate za uporabo v živilski industriji, lahko se jih tudi testira (integritetni test). Sveče imamo vedno na zalogi v našem skladišču v Ljubljani.

Pall-Ultipor N66 so specialne membranske filtrske sveče, ki imajo membrano iz najlona66 poroznosti 0,2 µm oziroma 0,45 µm. v praksi se jih uporablja za odstranjevanje bakterij rodu Alicyclobacillus iz različnih proizvodov (vode z aromo, sokovi, itd.).Ohišja za svečaste filtre

Opis

Sodelujemo z različnimi proizvajalci ohišij za filtrske sveče dimenzij od 10'' do 40''. Ohišja z različnimi vrstami priključkov in aplikacij:

  • Ohišja za filtracijo tekočin.
  • Ohišja za filtracijo plinov in pare.Tangencialni (cross flow) Sistemi

Opis

PALL Aria je sistem za filtracijo in pripravo pitne vode. Sistem je popolnoma avtomatiziran in izdelan v skladu z zakonodajo, ki velja na področju priprave pitne vode. Sistem sestavljajo filtracijski moduli iz PVDF membrane, vsak modul pa ima 50 m2 filtracijske površine. Membrane so zelo trpežne in zato omogočajo povratno pranje z višjim tlakom in pretoki zaradi česar je zmanjšana poraba kemikalij pri kemičnih čiščenjih. Na voljo so sistemi različnih kapacitet od 10 do 60 m3/h.Link

KONTAKT

Kontaktna oseba

Tomaž Trebše
Telefon: +386 (0)1 47 41 116
Mobilni telefon: +386 (0)41 334 724
E-mail: tomaz.trebse@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO