PREDELAVA SADJA BUCHER-UNIPEKTIN

Naš poslovni partner Bucher-Unipektin iz Švice je vodilni proizvajalec opreme za predelavo sadja. Nudi vam celotno opremo od prevzema sadja do končnega izdelka (soka oziroma sušenega sadja). Poleg posamezne opreme nudijo tudi inženiring, načrtovanje in optimizacijo proizvodnje predelave sadja.

Hidravlične preše za sadje

Opis

Hidravlične preše tipa HPX 3007, 6007, 7507 in 12007 različnih kapacitet so ene najbolj kakovostnih preš za predelavo jabolk, breskev, koščičastega sadja in različnega jagodičevja ter zelenjave. Unikatni drenažni sistem ter popolnoma avtomatiziran proces uporabniku omogočata optimalen izkoristek ob nizki porabi energije.

Poleg preše vam proizvajalec nudi sprejemnike sadja vključno s posodami in toplotnimi izmenjevalci.



Mlini

Opis

Specialni mlini za mletje sadja so prilagojeni posamezni vrsti sadja. Optimalno mletje omogoča boljši izkoristek pri samem prešanju sadja.



Evaporatorji

Opis

Evaporatorji so namenjeni koncentriranju soka in odvajanju arome. Vakuumski koncentratorji s posebno tehnologijo koncentriranja omogočajo kratek proizvodni ciklus ob relativno nizki porabi energije. Unikatni dizajn evaporatorjev omogoča kombiniran proces pasterizacije, odvajanje arome in koncentracije soka tudi z večjo vsebnostjo trdnih delcev in tartrata.



Filtri za filtracijo soka

Opis

BUCHER UltraStar XL filtri s tubularnimi moduli so namenjeni filtraciji soka z veliko vsebnostjo trdnih delcev po končanem prešanju. Tipična uporaba: filtracija jabolčnega soka, soka jagodičastega sadja, …

Sušenje sadja in ostalih proizvodov

Opis

Bucher Unipektin ima v svojem prodajnem programu dve vrsti vakuumskih sušilcev: kontinuirni vakuumski sušilec za večje kapacitete in vakuumske sušilne komore (šaržno sušenje). Namenjeni so za sušenje različnega tako svežega kot zamrznjenega sadja, zelenjave, mleka in ostalih tekočih proizvodov. Poleg uporabe v živilski industriji se sušilci uporabljajo tudi v farmacevtski in kozmetični industriji. V kombinaciji z zeolitnim reaktorjem omogočajo veliko adsorpcijo vode in ohranjanje arome.



Link

KONTAKT

Kontakt vodja oddelka

Tomaž Trebše
telefon: +386 (0)1 47 41 116
mobilni telefon: +386 (0)41 334 724
e-mail: tomaz.trebse@commerce-lj.si

POŠLJITE NAM SPOROČILO