TOPLOTNA IZOLACIJA OBLAČIL – DOWN FEEL WA 150LB ter FIBERBALL WB 400LB

Freudenberg Performance Materials Apparel (Freudenberg), vodilni ponudnik inovativnih tehničnih rešitev v oblačilni industriji, je lansiral dva napredna toplotnoizolacijska artikla iz recikliranega PET z nizko vsebnostjo bisfenola A (BPA).

Pod njihovo blagovno znamko comfortemp®  so tako dodali dva nova artikla in sicer DOWN FEEL WA 150LB ter FIBERBALL WB 400LB. Le ta služita kot visokokakovostna in ekološko usmerjena alternativa puhu, hkrati pa povečujeta udobje in trajnost vaših oblačil. DOWN FEEL WA 150LB je izredno lahka, ohlapna, toplotna izolacija iz vlaken z zelo lahko podlago, medtem ko FIBERBALL WB 400LB vsebuje grozde izredno finih vlaken, ki nudijo optimalno zračnost, maksimalno udobje in minimalno sprijemanje v kepe po pranju in sušenju.

a izdelka sta izdelana z uporabo Freudenbergove napredne tehnologije, ki vsebuje 100 % vlakna rPET s certifikatom GRS, ki jih je mogoče prilagoditi vašim želenim nivojem polnjenja. Poleg tega novi izdelki ne le izpolnjujejo stroge certifikate OEKO-TEX® STANDARD 100 razreda I (najstrožje zahteve, primerne za dojenčke), ampak jih znatno presegajo.