ČEVLJI IN USNJE

Čevlji

Opis

Čevlji so naš vsakdanji spremljevalec, zato morajo zdržati vse vremenske razmere in mehanske obremenitve, ki se pojavljajo pri hoji. Sukanci proizvajalca Amann zagotavljajo popoln šiv, stabilnost in trajnost. Najprimernejši sukanec za ženske in moške čevlje je Serafil, uporabljata pa se tudi Serabraid ter Onyx.

Link

Torbice

Opis

Usnjene torbice večino žensk spremljajo na vsakem koraku, dopolnjujejo njihov poslovni, elegantni ter vsakdanji videz. Skrbno zaključeni šivi in široka paleta sukancev poskrbi, da ostanejo torbice vselej lepo ohranjene, ne glede na obremenitev. Najbolj se priporoča sukanec Serafil. Za podloge se uporablja sukanec Saba C, za dekoracijo pa sukanca Isacord in Isamet.

Link

Potovalne torbe

Opis

Kovčki in potovale torbe iz pravega usnja so čedalje bolj priljubljene. Naši sukanci zagotavljajo izredno trpežnost in odpornost na drgnjenje. Priporočamo sukanec Onyx, ki ustreza šivu in materialu, za notranje podloge torb pa se priporoča sukanec Saba C.

Link

Dodatki

Opis

Za usnjene dodatke kot so pasovi, denarnice, pasovi za ure in drugo, je poleg dobrih funkcionalnih lastnosti pomemben tudi modni videz, ki ga dosežemo s sukancem Serafil, poleg slednjega pa se za dekorativne dele uporablja tudi Onyx.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO