KAŠIRANE IN OJAČITVENE TKANINE

C.F. Weber GmbH, Spitzkunnersdorf, Nemčija je podjetje, ki izdeluje visoko kvalitetne specialne tkanine iz visoko trdnih PA, PES prej, aramida, lycre in drugih mešanic ter posebne tkanine s premazi za različna področja uporabe, kot so: tehnične tkanine, delovna in zaščitna oblačila, tkanine za uniforme, tkanine za kovčke, torbe in nahrbtnike, ter posebne tkanine za oblačila in čevlje.

http://www.cfweber.de/

Tkanje

Opis

Pri tkanju se uporablja predvsem filamentna preja, ki jo oblikujejo na sodobnih elektronsko nadzorovanih strojih. Podjetje Weber izdeluje tkanine v razponu finosti 70-400 g/m2 in v širini 120-180 cm. Za tkanje se uporabljajo še druge tkanine, kot so poliamid, poliester, aramidne in akrilne tkanine, bombažne tkanine in vrsta različnih mešanic.

Link

Končna obdelava

Opis

Podjetje Weber nudi vrsto končnih obdelav na tkaninah, glede na individualne zahteve kupca. Na uporabnikovo željo lahko tkanine obdelajo z različnimi nanosi, ki zagotavljajo vodo odbojnost, olje odbojnost, negorljivost, proti mikrobnost, antibakterijske lastnosti in antistatičnost. Zagotavljajo najboljšo obstojnost barv z visokotemperaturno obdelavo in široko barvno izbiro.

Link

PREMAZOVANJE, LAMINIRANJE

Opis

Laminiranje in premazovanje se izvaja pri nadaljnji obdelavi na premazovalnem stroju. Najbolj osnovni so disperzijski premazi na osnovi akrila in poliuretana. Dodatno se lahko odločite za antistatičen in negorljiv premaz ali pa za direktni premaz s silikonsko gumo.

Link

LEPLJENJE

Opis

LSem uvrščamo razne folije in flise za dosego dvo ali tri slojnih materialov. Pri dvoslojnem materialu so tkanine laminirane z različnimi penami ali folijami. Za tri slojne pa se kot vmesni sloj uporabljajo pene in tkanine. Izbirate lahko med materiali kot so polietilen, poliuretan, flis in druge tkanine.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO