ŽENSKI PROGRAM

Heilemann

Opis

Nemško podjetje Heilemann ponuja najkvalitetnejše volnene tkanine za moška in ženska oblačila. Ponuja več kot 1000 različnih kvalitet in vzorcev tkanin za moške hlače, suknjiče, obleke, jakne in plašče.

Link

Mehler

Opis

Nemško podjetje Mehler Gebruder GmbH je družinsko podjetje, ki obstaja že 10 generacij. S strastjo in predanostjo že več kot 350 let proizvajajo najkvalitetnejše tkanine tako za moška in ženska oblačila, kot tudi za hišni tekstil. Tkanine so izdelane iz visoko kvalitetne volne ali pa iz mešanic. V ponudbi je široka izbira enobarvnih in vzorčnih tkanin v različnih težinah.

Link

Roen

Opis

Podjetje Roen Srl je Italijansko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1980. Na začetku je bila proizvodnja usmerjena v proizvodnjo tehničnih tkanin, danes pa poleg omenjene ponujajo tudi široko izbiro pletenin za ženska oblačila. Uporabljajo številne naravne in sintetične materiale v najrazličnejših vzorcih.

Link

Nino

Opis

Podjetje Nino Vertriebs GmbH je bilo sprva ustanovljeno leta 1897 pod takratnim imenom Niehues & Dutting. Do sredine 20. stoletja je že spadalo med ene vodilnih proizvajalcev tkanin v Evropi in po svetu. Nino-Flex je bila vedno njihova najbolj poznana tkanina za plašče in jakne. Vse blagovne znamke in pravice podjetja so se leta 1996 prenesle na novo podjetje NINO Vertriebs GmbH. Le ti pa danes pod stalnim nadzorom zaposlenih izdelujejo kakovostne in tehnične tkanine. Specializirani so na bombažne tkanine za moške in ženske obleke, hlače ter tehnične tkanine iz različnih mešanic za vrhnja oblačila.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO