ŠPORTNI PROGRAM

Roen

Opis

Podjetje Roen Srl je Italijansko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1980. V zgodnjih letih so se osredotočili na tkanine za smučarska oblačila, kasneje se je proizvodnja razširila na pohodništvo (gorske jakne, flisi) ter vsakodnevna oblačila. Uporabljajo zgolj najsodobnejši in okolju prijazen proizvodni proces. Danes je 80 % prej izdelanih iz predelanih materialov in naravnih vlaken. V zadnjih 10 letih so se specializirali na izdelavo ognjevarnih, antistatičnih in vodoodbojnih tkanin.

Link

PINTAIL

Opis

Nizozemsko podjetje Pintail International B.V. je proizvajalec tkanin za oblazinjeno pohištvo in delovna oblačila. Njihova prednost je velika fleksibilnost pri proizvodnji in razvoju izdelkov. Nenehno investirajo v nove stroje in znanje za najboljše rezultate. Tehnične prednosti so lastne laminacije tkanin. V svojem programu ponujajo širok spekter tkanin za vrtno pohištvo, zaščito pred soncem in tkanine odporne na vse vremenske vplive.

Link

IBQ

Opis

Špansko podjetje IBQ se ukvarja s proizvodnjo zunanjih in delovnih oblačil. Proizvajajo široko paleto različnih vrst materiala in so strokovnjaki za izdelavo elastičnega blaga. Ponujamo vam blago, ki se razteza bodisi samo v eno strani ali v obe smeri, tkanine z dvojnim tkanjem za visoko zmogljiva oblačila ter številne druge. V naši ponudbi lahko najdete tudi številne ojačitvene materiale (cordure), materiale za športna oblačila, pletene in reciklirane materiale ter softshelle.

Njihova prednost je, da proizvajajo izdelke, ki so odporni na drgnjenje ter materiale, ki zagotavljajo zaščito pred UV svetlobo.

Link

C.F. WEBER

Opis

C.F. Weber GmbH, Spitzkunnersdorf, Nemčija je podjetje, ki izdeluje visoko kvalitetne specialne tkanine iz visoko trdnih PA, PES prej, aramida, lycre in drugih mešanic ter posebne tkanine s premazi za različna področja uporabe, kot so: tehnične tkanine, delovna in zaščitna oblačila, tkanine za uniforme, tkanine za kovčke, torbe in nahrbtnike, ter posebne tkanine za oblačila in čevlje.

Link

E.CIMA

Opis

Špansko podjetje E.Cima Sabadel se nahaja v Barceloni in je proizvajalec vseh vrst mrežic, 3D mrežic, velurjev, microvlaken, zračnih mrežic, žametov, tkanin za šport in prosti čas. Srečamo jih v avtomobilski in vojaški industriji, pri izdelavi vzmetnic, v ortopediji, pri športu ter v čevljarski in tekstilni industriji.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO