MEDVLOGE

Podjetje Freudenberg Performance Materials Apparel SE & Co.KG, Wenhein Nemčija je z več kot 160-letno bogato tradicijo ena vodilnih znamk na svetovnem tržišču. Strmi k inovativnim procesom in produkcijo personaliziranih rešitev za stranke na področju tekstilij, netkanih materialov in tkanin. Združuje mednarodne združbe vseh sektorjev, ponuja storitve na 40 različnih marketinških segmentih. Obljublja visoko kvaliteto materialov, široka področja sodelovanja, povezovanje z najnovejšimi tehnologijami in inovativne rešitve za tekstilno industrijo.

https://www.freudenberg.com/

Lepljive in nelepljive medvloge

Opis

Medvloge so pomemben dejavnik pri izgledu in videzu oblačil. Dajejo potrebno obliko, videz in gladko površino, na določenih mestih pa tudi utrdijo (pregibi, zavihki) in s tem poskrbijo za popoln in dovršen videz oblačil ter drugih gotovih izdelkov.

Ponašajo se s številnimi produkti kot so:
Tkanine, pletenine, krožne pletenine, bi-elastične pletenine in elastične samo po votku, netkane medvloge, canvas, medvloge za srajce, specialne medvloge za vezenje, comforttemp® izolacijski materiali, trakovi in oblikovani trakovi za lažjo obdelavo, medvloge – vezni elementi za pomoč pri lepljenju različnih aplikacij in materialov za doseganje trajnih vezi.

Lepljive medvloge so izdelane iz visokokvalitetnih vlaknovin, tkanin in pletenin, na katerih so nanešeni različni termoplasti, odvisno od uporabnosti medvloge (granulatni posip, prešani granulat, film in fiksiran nanos).

Lepljive medvloge imajo vrhunske lastnosti in značilnosti: mehak in tekstilni otip, prožnost, podobnost osnovnim tkaninam, lahko predelavo, čim boljše adhezivne lastnosti, čim nižjo temperaturo fiksiranja, obstojnost na pranje in drugo.

Specialne medvloge za vezenje omogočajo enostavno in kvalitetno vezenje na vseh materialih – na zelo elastičnih: frotirji, pliš, svila, jeans; kot tudi na zelo debelih in trdih kot je usnje.
Po vezenju se medvloge zelo enostavno odstranijo, odtrgajo, odrežejo ali se stopijo z vodo.

Izdelki comforttemp® izolacijski materiali ponujajo:

  • rešitve za aktivna športna oblačila, vrhnja oblačila in modo,
  • visoke zmogljivosti s pomočjo inovativnih tehnologij,
  • odlično zračnost, enostavna nega, pralnost,
  • izdelani so iz 100 % recikliranega poliestra.

Trakovi, pasovi

Opis

Ponujamo vam obsežen program trakov proizvajalca Freudenberg za vse vrste oblačil in izdelkov. Pri vseh trakovih se uporabljajo lepila in osnovni materiali vrhunske kakovosti. Omenjeni izdelki so odlična rešitev za zaščito robov, zaščito pasov, pri konstrukciji žepov, pri oblikovanju šivov in za pomoč pri šivanju.

Razvrščamo jih v skupine:
T-trakovi, TT-trakovi, ET in VT-trakovi, MT-trakovi, S-trakovi, LT-trakovi, ter različni gotovi izdelki za oblikovanje in podarjanje šivov in različnih oblik.

Link

Ramenski podložki

Opis

Ramenski podložki predstavljajo pomemben del oblačila. Z uporabo le-tega (posebej pri izdelavi zahtevnejših oblačilnih kosov kot so suknjiči in plašči) po želji in zahtevah trenutnih modnih trendov poudarimo in izgradimo obliko ramenskega dela oblačila. Tako oblačilo še posebej poudari pravilno linijo telesa ali zakrije morebitne pomanjkljivosti.

Različna oblačila, različne konfekcijske tehnike in modni trendi zahtevajo različne oblike in izvedbe ramenskih podložkov. Standardi zahtevajo zelo različne kombinacije materialov: poliuretanske pene, vate, flizeline, netkane tekstile, trdila, tkane medvloge ipd.

Glede na sestavo in funkcionalnost so materiali med seboj povezani na različne načine (šivanje, lepljenje, iglanje). Za lažjo vgradnjo so lahko označeni z oznakami in opremljeni s posebnimi lepilnimi posipi za fiksiranje podložka na zahtevanih mestih. Lahko so dopolnjeni s trakovi za prišitje ali elastičnimi trakovi za pritrditev na obešalnik.

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO