FILCI

Podjetje BWF Offermann, Waldenfels & Co. KG, Nemčija je vodilni proizvajalec visoko kvalitetnih klasičnih volnenih in sintetičnih igelnih filcev iz naravnih in sintetičnih materialov. Ponujamo vse vrste filcev za ovratnike, suknjiče, volnene filce za copate, torbice ter dekoracijo.

https://bwf-group.com/de/

Filci za ovratnike

Opis

Pri proizvajalcu BWF so na voljo že izdelani ovratniki, ki so sestavljeni iz visokokakovostnega dvostranskega materiala, ki je kombinacija volne in rajona. Obstaja tudi ovratnik iz 100 % poliestra, ki so enostavni za čiščenje in se lahko perejo do temperature 40 °C.

Filci omogočajo tiskanje različnih barv in vzorcev.

Link

Tehnični filci

Opis

V želji ustreči specifičnim funkcionalnim zahtevam naših strank, lahko podjetje BWF omogoči, da se izdelke kemično, termično ali mehansko obdela, odvisno od namena uporabe. Iz tehničnih filcev je mogoče izdelati izolacijske materiale, oblazinjene produkte in razne druge. Uporabljajo se predvsem v avtomobilski industriji, pri proizvodnji pisarniških potrebščin, v ortopediji ter strojni, lesni in električni industriji.

Link

Barvni in dekorativni filci

Opis

Barvni in dekorativni filci podjetja BWF Feltec imajo visoko gostoto in so na voljo v različnih debelinah. Odlikujejo jih briljantne barve, mehak otip in gladki ter neraztegljivi robovi. Izdelani so iz naravnih surovin kot so volna, viskoza in biorazgradljivi materiali. Najpogosteje se uporabljajo za domači tekstil, pri notranjem oblikovanju, pri izdelavi igrač, za vezenje in v obrti.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO