Lestvice in vrvice

JULIUS KOCH

Opis

JULIUS KOCH, Kreuzfeld, Nemčija je uspešno podjetje z 120 letno izkušnjo na področju pletenih lestvic za rolete in žaluzije in za ostalo notranjo in zunanjo uporabo zaščite pred soncem. Proizvodnji program zajema naslednje izdelke: - pletene lestvice za notranje in zunanje žaluzije, - tkane lestvice za lesene žaluzije, - lestvice z zankami za P, S, Z žaluzije, - pletene vrvice od 0,8 do 4,5mm, - ter posebne izdelke po željah kupcev. Prav tako je Julius Koch s svojim znanjem na področju vrvic razvil posebno industrijsko smer zaščitnih večnamenskih ograj in mrež, ograje proti bleščanju, kot tudi različne obremenilne tekstilne ograje in mreže. S temi produkti lahko rešijo probleme, ki nastanejo zaradi snega, vetra, prahu, peska in erozij.

Link

Lestvice za zunanje in notranje žaluzije

Opis

Julius Koch ponuja najkvalitetnejše lestvice za zunanje žaluzije za C80, T, Z, S,… Prav tako ponujamo vse vrste lestvic za notranje žaluzije 25, 35, in 50mm.

Link

Vrvice za notranje žaluzije

Opis

Julius Koch ima v proizvodnem programu najrazličnejše vrvice: - posebno vrvico za notranjo žaluzijo 1,4mm - pletene vrvice za vertikalne zavese, 2,2mm,… - pletene vrvice za rolete, - neskončne vrvice za žaluzije,…

Link

Vrvice za pliseje

Opis

Ponujamo posebne vrvice za pliseje 0.8mm ter 1,00mm ter posebno vrvico za pliseje za komarnike.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO