PVC PONJAVE

Kamionske ponjave

Opis

HEYcargo ponjave za tovornjake in prikolice prepričajo s svojo posebno gladko površino z visokim sijajem in odlično primernostjo za tiskanje in lepljenje, izjemno trdne in odnašanje umazanije je odlično. Ponjave se odlično varijo in so široke do 300cm ter dobavljive v številnih RAL barvah, možno skoraj v vseh željenih barvah.

Link

Šotorska platna

Opis

HEYtent pomeni visoko obstojne tkanine s PVC prevleko za lahke konstrukcije, kot so paviljoni, veliki šotori in šotori za shranjevanje in še veliko več. Ne glede na praznovanje, kot dvorano ali kot zaščito pred vremenskimi vplivi v vseh štirih letnih časih - akrilno ali PVC prevlečeno na eni ali obeh straneh, trajnost in majhna teža sta za te tkanine idealna strešna rešitev za številne kratkoročne in dolgoročne dogodke. Kakovosten material je po različnih standardih negorljiv, seveda odporen na toploto in mraz. Našo vrhunsko kakovost dodatno odlikuje tako imenovani učinek low-wick.

Link

Ponjave za BIO elektrarne

Opis

HEYgreen membrane spadajo med najmočnejše tkanine na področju proizvodnje energije iz bioplina. Membrane iz poliestrske tkanine s PVC prevleko za prožne rezervoarje za plin so izdelane v različnih konstrukcijah s posebnimi površinami, ki odbijajo umazanijo. Uporabljajo se kot notranje membrane za tesnjenje prostora za shranjevanje plina in kot UV in vremensko odporne zunanje membrane ali zaščitne nape pred vremensko zaščito.

Link

Šport

Opis

Za preproge, ki zdržijo vse! S HEYsport postanejo športne preproge varen teren. Ne glede na to, ali gre za telovadbo, judo ali skok v višino: nedrseča in visoko odporna tkanina zagotavlja varnejše pristajanje na preprogah. Pri proizvodnji izdelkov HEYsport se uporabljajo samo fiziološko neškodljivi stabilizatorji. Poseben mehki dotik zagotavlja prijeten občutek. Po izbiri je na voljo tudi neftalatna oprema s Hexamoll® DINCH®. Izdelki HEYsport so na voljo v različnih širinah, barvah in odtisih.

Link

Navtika

Opis

Izjemno neprepustni, trdi in odlični odpornosti na UV in vremenske vplive: HEYboat so popolni materiali za varna in prožna plovila - od gumenjaka do rešilnih splavov! Izdelki iz kolekcije HEYboat so odporni na morsko vodo, so idealni za najrazličnejše napihljive izdelke. Posebna tehnologija prevleke jim zagotavlja dolgotrajno in varno zrakotesnost. Poleg tega so materiali HEYboat posebej enostavni za varjenje in lepljenje - kar prihrani čas in denar. Tkanine so standardno prevlečene s PVC. Na zahtevo so na voljo tudi TPU prevleke ali mešanica TPU / PVC.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO