PLASTEX

Koekstrudiranje in brizganje termoplastičnih surovin

Opis

Plastex SA je švicarsko podjetje z več kot 70-letnimi izkušnjami na področju ekstrudiranja, koekstrudiranja in brizganja termoplastičnih surovin. Podjetje večinoma uporablja standardne termoplastične materiale, kot so PVC, PC, PE in PP, v zadnjih letih pa se je specializiralo za uporabo visoko tehničnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Zahvaljujoč izkušnjam, pridobljenim v preteklih letih, se podjetje ponaša s široko paleto tehničnih izdelkov in rešitev, ki se prodajajo v več kot 40 državah in za tri glavne industrije:

- zaščita od sonca,
- avtomobilska industrija in
- železnice.

Posebej za industrijo zaščite pred soncem podjetje zagotavlja visoko tehnične in patentirane izdelke, kot so: sistem Clipzip, novo standardna stranska vodila, ki enakomerno napenja tkanino pri Zip sistemu; Aviasta, nov standard za pritrjevanje tehničnih tkanin za Zip roloje na cev širokega nabora markiz in Zip sistemov; Keder-guma za Z-90, zvočnoizolacijski mono in koekstrudirani profil za lamele zunanjih žaluzij.

Od leta 1995 ima Plastex SA certifikat ISO 9001-2015 in ISO 14001-2015. Podjetje je vedno dajalo veliko prednost okolju, da bi optimiziralo porabo energije, potrebne za svojo proizvodnjo in si prizadevalo za obnovljive vire energije.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO