SITOTISK

PRODAJNI PROGRAMI

Kaj počnemo?

ACHITEX MINERVA je proizvajalec tiskarskih past in pigmentov.

Široka paleta artiklov za strojno tiskanje, ročni sitotisk in fulardno barvanje. Vsi proizvodi so na vodni osnovi. Posebna linija izdelkov brez formaldehida za najzahtevnejše izdelke.

Pigmenti

Pigmenti za tekstil Opis

Minerprint barve so disperzije izbranih organskih pigmentov na vodni osnovi in so nadvse primerne za tisk na tekstil. Širok izbor barv z dobrimi obstojnostmi na svetlobo, ki se lahko mešajo med seboj. Tudi fluorescenti odtenki.

Link

Pigmenti za lepilne trakove Opis

Minerprint WNS serija je narejena prav posebej za obarvanje lepilnih trakov. Možnost izdelave posebnih barvnih odtenkov po vaših željah.

Link

Paste za tisk na belo in temno podlago

Opis

Širok nabor gotovih past za tisk na naravne in umetne materiale ter mešanice le teh, tudi za elastične materiale. Paste so pokrivne, transparentne ali bele. Z dodatkom Minerprint pigmentov pa jih lahko obarvate po svojih željah. Paste so na vodni osnovi in ne vsebujejo ftalatov in formaldehida. Posebna serija SR ND gotovih past, katere se ne sušijo tako hitro na šablonah.

Jedki tisk

Opis

Imamo tako paste za standarden kot tudi za eko jedki tisk, ki ne vsebuje formaldehida. Primerne so za beli in pestri jedki tisk. Paste so na vodni osnovi.

Link

Silikonske paste

Opis

Imamo tudi silikonske paste za tisk specialnega efekta » Bremzic« na nogavice. Paste so na vodni osnovi in izredno elastične.

Link

Pomožna sredstva

Opis

Zgostila, fiksatorji, mehčalci in ostala pomožna sredstva za lažji in učinkovitejši tisk. Na vodni osnovi. Linija izdelkov NFO brez formaldehida.

Link

Efektni tisk

Opis

Poleg osnovnih tiskarskih past in pigmentov, Achitex Minerva nudi tudi široko paleto efektnih past za posebne učinke pri vašem tisku, od metalnih, tridimenzionalnih pa do reflektajočih efektov. Paste so na vodni osnovi.

Link

Glitri in Mylar folije

TESITALIA, Rubano, Italija

Italijanski proizvajalec PES glitrov različnih velikosti ( do 50 mikronov). Glitre je možno mešati v tiskarske paste. Na voljo so v široki barvni paleti od pastelnih do bleščečih in mavričnih barv. Imajo tudi Mylar folije in vlakenca za flock efekt.

Link

Plastisoli

Opis

Širok spekter tiskarskih past in pigmentov na bazi topil. Izdelki so brez formaldehida tudi za najzahtevnejše izdelke. Gotove obarvane paste za tisk mokro na mokro.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba

Meta Kompan
Telefon: + 386 (0)1 47 41 110
Mobilni telefon: +386 (0)31 652 051
E-mail: meta.kompan@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO