Prihranite čas s predpakiranimi steklenimi kolonami YMC

Ali imate že preveč poln urnik ali težave pri pakiranju steklenih kolon? Obstaja rešitev! Proizvajalec kromatografskih kolon YMC nudi že predpakirane kolone ECO ali ECOPLUS. Zanesite se na izkušnje YMC in izberite med storitvami:

  • ECO in ECOPLUS kolone v standardnih dimenzijah in po meri: Glede na zahtevano dolžino lahko izberete kolono iz standardnega portfelja. Če pa ne najdete primernega standardnega produkta, se bomo z veseljem pogovorili o prilagojeni različici.
  • Nove steklene kolone in ponovno pakiranje že uporabljenih kolon ECO in ECOPLUS: Ali morate pakirati obstoječe kolone ECO ali ECOPLUS? Ta storitev vključuje menjavo frit in nadzor kakovosti steklene kolone.
  • Stacionarne faze, ki jih proizvaja YMC ali drugi proizvajalci stacionarnih faz: Ali je vaša metoda omejena na uporabo določene stacionarne faze? Vaše kolone lahko v YMC predpakirajo s stacionarno fazo, ki jih proizvaja YMC ali kateri koli drug proizvajalec.

Kako pristopiti?

  1. Posredujte nam vaše zahteve glede ECO in ECOPLUS kolone, stacionarne faze, parametrov pakiranje (npr. ‘bed length’) in zmogljivosti kolone.
  2. Glede na vaše potrebe boste prejeli ustrezno ponudbo, vključno s cenami bulk materiala, potrošnega materiala in dela.
  3. Postopek pakiranja se izvaja v skladu z običajnimi postopki. SOP in izkušnje YMC poskrbijo, da bo vaša kolona najvišje kakovosti.
  4. Kolona se sprosti v skladu z dogovorjenimi zahtevami.
  5. Embalaža po SOP zagotavlja, da bo kolona varno odposlana v vaš laboratorij.