Pomladne napovedi na področju mode

Ste že prebrali vse nove trende in tendence za pomlad poletje 2021? Morda bodo tudi vas presenetili, vendar se vrača kar nekaj modnih trendov kot so majice s širokimi zapestniki in napihnjenimi rokavi, hlače na zvonec ter hlače z nizkim pasom. Poleg ekstremnih kosov pa bomo še vedno prisegali na klasiko in eleganco pri kateri zagotovo ne boste zgrešili s pleteninami v bež barvi, oblekami z izrezi ter kombinacijo suknjiča in elegantnih hlač.

Ne smemo pozabiti na modne dodatke, ki bodo zagotovo naš zvesti spremljevalec. Pozornost bodo pritegnili verižni pasovi in torbice pastelnih barv.

Najbolj pogumni bodo letos prisegali na barvne kombinacije zlate in rdeče, žive barve kot so rumena, modra ter breskev, predvsem pa nikamor brez cvetličnih vzorcev. Za čist in urejen videz pa izberite čisto belino, črnino ali pa kakšne druge odtenke v bež barvi.

Vse te čudovite izzive in kombinacije najdite tudi pri nas, rezervirajte si svoj termin, da vam predstavimo vse kolekcije materialov naših principalov za pomlad/poletje 2021 ter pomožne materiale, ki bodo vaše artikle še samo dopolnjevali.

(podloge, trakove, medvloge,…)

ŽENSKA MODA

OTROŠKA MODA

Poglejte si več trendov na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=2yotqlq1dd4%3D64