Ostalo

Šivalne igle

Opis

Groz-Beckert, Albstadt, Nemčija je največji proizvajalec visoko kvalitetnih industrijskih in gospodinjskih šivalnih igel z več kot 160-letno tradicijo. Proizvajajo igle za vse vrste tkanin, za usnjarsko, čevljarsko in avtomobilsko industrijo.

Link

Sukanci

Opis

Sukanci podjetja Amann & Sohne, Bönnigheim, Nemčija že več kot 150 let skrbijo za popoln šiv v svetu mode kot tudi v široki tehnični uporabi: delovna zaščita, avto-industrija, uniforme, usnjarstvo, čevljarstvo,…

Link

Škarje

Opis

TEXTILIA Stahlwaren-Manufaktur GmbH & Co.KG, Nemčija je proizvajalec vseh vrst škarij in pribora za tekstilno, usnjarsko ter čevljarsko industrijo. Njihovi izdelki so svetovno znani in visoko kvalitetni, ter narejeni v Solingen-u. V programu imajo tudi posebne škarje za rezanje materialov iz aramidnih ter visoko trdnih vlaken.

Link

Specialne tkanine

Opis

Špansko podjetje E.CIMA Sabadel se nahaja v Barceloni in je proizvajalec vseh vrst mrežic, 3D mrežic, velurjev, microvlaken, zračnih mrežic, žametov, blaga za šport in prosti čas. Srečamo jih v avtomobilni in vojaški industriji, pri izdelavi vzmetnic, v ortopediji, pri športu ter v čevljarski in tekstilni industriji.


C.F. Weber, Spitzkunnersdorf, Nemčija je podjetje, ki izdeluje visoko kvalitetne specialne tkanine iz visoko trdnih PA, PES prej, aramida, lycre in drugih mešanic ter posebne tkanine s premazi za različna področja uporabe, kot so: tehnične tkanine, delovna in zaščitna oblačila, tkanine za uniforme, tkanine za kovčke, torbe in nahrbtnike, ter posebne tkanine za oblačila in čevlje.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO