OBLIKOVANJE

Stroji za izsekovanje izdelkov iz pen

Opis

Ponujamo najrazličnejše stroje za izsekovanja usnja, tekstila ter izdelkov iz pen, filca..

Link


Schoen + sandt machinery GmbH je srednje veliko podjetje z več kot 150-letno tradicijo in izkušnjam pri razvoju in izdelavi inovativnih strojev in sistemov po meri svojih strank na področju izsekovanja, »štancanja«. Podjetje razvija, načrtuje in izdeluje obsežen asortiment izsekovalnih strojev z zunanjo opremo in brez nje do popolnoma avtomatiziranih sistemov "na ključ". S široko paleto strojev za izsekovanje vseh vrst materialov in poprodajno aktivnostjo ponuja celotno opremo v procesu izsekovanja. Poleg tega ponujamo možnost posodobitve obstoječe opreme z različnimi nadgradnjami.Link

Noži za rezanje pen

Opis

Ponujamo rezila za vse vrste rezil za rezanje pen, tudi žice, tračne žage različnih evropskih dobaviteljev..

Link

Orodja za izsekovanje

Opis

Naši partnerji na Madžarskem izdelujejo najkvalitetnejša rezila za izsekovanje izdelkov v avtomobilski, čevljarski, tekstilni ter grafični industriji. Ponujajo orodja iz najkvalitetnejšega jekla evropskih proizvajalcev. Izdelajo orodje po vaših željah.

Link

Izsekovalne PE plošče

Opis

Plošče za izsekovanje so zelo pomembne pri procesu izsekovanja, v kolikor nismo izbrali prave podloge ne bomo nikoli dobili čestega izseka, lahko poškodujemo rezila, orodja in ne bomo zadovoljni z produktivnostjo izsekovanja, zato so izbira plošč podjetja Star prava rešitev. Z izbiro plošč podjetja Star boste lahko izsekovali razne vrste materiala kot so: pravo in umetno usnje, tekstil, flizelin, filc, papir, peno, gumo in še veliko več.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO