Sejem Drinktec 2022

V oktobru se je v Münchnu odvijal Drinktec, en največjih sejmov za industrijo pijač. Sejem se v Munchnu odvije vsaka 4 leta, v vmesnih letih se odvija sejem Brau Beviale v Nurembergu (naslednji bo v novembru 2023).

Z ekipo Commerce trgovina smo se odpravili na sejem Drinktec , da se po dolgem času osebno srečamo z našimi poslovnimi partnerji in spoznamo potencialne nove.

Srečali smo se z našim največjim partnerjem Pall, TMCI Padovan, pa tudi s Cimec, Rizzolio, SIFA (Gruppo Bisaro) in Claranor ter mnogimi drugimi, obiskali pa so nas tudi nekateri kupci.

PALL

Na sejmu je razstavljal naš največji partner za filtracijo, Pall. Videli smo lahko vso tehnologijo, ki jo ponujamo v našem prodajnem programu:

  • filtrski moduli Supradisc in Suprapak
  • tangencialni filter
  • Genedisc – sistem za analizo mikroorganizmov na osnovi Real Time PCR.

TMCI PADOVAN

Srečali smo se tudi s partnerjem TMCI Padovan, ki ima v svoji ponudbi široko paleto rešitev za pivovarstvo, vinarstvo in industrijo sadnih pijač.

Njihov paradni konj tako na sejmu, kot v vinskih kleteh trenutno, je zagotovo DYNAMOS, filter za filtracijo droži mošta in/ali vina.

CIMEC / RIZZOLIO / SIFA

Na sejmu so bili prisotni tudi naši partnerji, proizvajalci polnilnih strojev:

  • CIMEC – polnilne linije srednjih kapacitet za steklenice in pločevinke
  • RIZZOLIO – polnilni stroji manjših kapacitet za steklenice, plastenke in pločevinke
  • SIFA (Gruppo Bisaro) – polnjenje sodov

CLARANOR

Ogledali smo si tudi novosti našega partnerja Claranor – proizvajalca sistemov na osnovi pulzirajoče svetlobe za dezinfekcijo embalaže v različnih tehnologijah živilske industrije.

Presenetili so nas z novostjo na področju pločevink in sicer je z novim strojem možno sterilizirati notranjo površino pločevink in pa samo površino pokrovčka (lid) z obeh strani. S to tehnologijo se lahko nadomesti UV obdelavo ali obdelavo s peroksiocetno kislino. Zmanjšanje mikroorganizmo za log 3.

Veseli smo, da smo se končno videli na sejmu in po toliko časa skupaj nazdravili s kozarcom piva/vina/vode.

Sejem je bil za naš nadvse uspešen in veseli smo, če je bil uspešen tudi za vas.

Če vam pri vašem uspehu kako lahko pomagamo vi, smo seveda z velikim veseljem na voljo.