Kakovost, kakovost, kakovost.

Naj bo Thonhauser vaš partner za inovativno higieno v kleti.

Podjetje THONHAUSER d.o.o., s sedežem v Giesshueblu, Avstrija, že več kot 40 let deluje v živilski industriji kot vodilno podjetje na področju higiene in čiščenja.

V sodelovanju s proizvajalcem vam lahko ponudimo lastno razvite in delno patentirane čistilne in dezinfekcijske izdelke za vašo industrijo, pri čemer poseben poudarek namenjamo čiščenju sistemov za doziranje pijač ter brezvodnemu mazanju transporterjev v polnilnih obratih. Poleg tega THONHAUSER ponuja tudi usposabljanje, tehnično podporo in svetovanje s področja higiene.

Spodaj v tabeli si lahko ogledate kje vse vam lahko ponudimo rešitve čiščenja.

ČIŠČENJE SPREJEMNE OPREME (preša, črpalke, sortirne mize, oprema za trgatev, itd.)

TIP ČIŠČENJAPRODUKTKONC.ČAS (min)TEMPERATURAUPORABA
Osnovno čiščenjeFOAM CAUSTIC
in
BISTERIL
brez klora
5-10 %30 minmax 60°CAlkalno čiščenje s t.i. boosterjem na osnovi peroksida. Brez klora. Dodajte 0,5 do 1 L izdelka TM TARTAREX in TM BISTERIL v 10 litrov tople vode (do 60°C). Površine poškropite, pustite delovati priporočen čas in nato temeljito sperite s toplo vodo s pomočjo naprave za visokotlačno pršenje. Ne mešajte koncentratov!
Dnevna dezinfekcijaFOAM CAUSTIC
in
BISTERIL
brez klora
2 %10 minmax 60°C
Alkalno čiščenje s t.i. boosterjem na osnovi peroksida. Brez klora. Dodajte 0,2 L izdelka TM TARTAREX in TM BISTERIL v 10 litrov tople vode (do 60°C). Površine poškropite, pustite delovati priporočen čas in nato temeljito sperite s toplo vodo s pomočjo naprave za visokotlačno pršenje. Ne mešajte koncentratov!
Čiščenje s penoFOAM CAUSTIC
in
BISTERIL
brez klora
5 %10-15 minmax 60°CZa čiščenje opreme za trgatev, sortirnih miz, preš, itd., nanesite peno na površine od spodaj navzgor, pustite delovati priporočen čas in nato sperite s toplo vodo od zgoraj navzdol.

ČIŠČENJE TANKOV

TIP ČIŠČENJAPRODUKTKONCENTRACIJAČAS (min)TEMPERATURAUPORABA
Čiščenje vinskega kamnaTARTAREX
ali
Z-SUPER
4 – 8 %

1 – 4 %
20-40 min10 – 50 °CKrožite s pomočjo črpalke in pralne glave. Izpirajte do nevtralnega pH

Raztopite v hladni vodi v razmerju 1:10 (npr. 1 kg prahu v 10 L vode). Za namen škropljenja pripravite 100-300 L raztopine in krožite s pomočjo črpalke in pralne glave. Temeljito izperite.
Čiščenje notranjih površinTARTAREX
in
BISTERIL
brez klora
1 – 3 %10-15 minmax. 60 °C
Čisti in razkužuje ter odstranjuje vinski kamen. Za nanašanje s pršenjem pripravite 100-300 litrov raztopine in jo krožite s pomočjo črpalke in pralne glave. Temeljito izperite. Ne mešajte koncentratov!
Čiščenje zunanjih površinFOAM ACID
in
FOAM CAUSTIC
5 – 10 %

3 – 10 %
10-15 min

15-20 min
hladno

hladno
Nanesite penilno sredstvo s pomočjo penilne naprave. Pustite delovati. Odstrani vodni kamen. Temeljito izperite

Nanesite penilno sredstvo s pomočjo penilne naprave. Pustite delovati. Odstranjuje organske dele (plesen, biofilm, madeže). Ob dodatku izdelka BISTERIL bo delovanje učinkovitejše. Temeljito izperite.

ČIŠČENJE DELOVNIH STROJEV

TIP ČIŠČENJAPRODUKTKONCENTRACIJAČAS (min)TEMPERATURAUPORABA
Trgalni strojFOAM CAUSTIC
in
BISTERIL
5 – 10 %15-20 minhladnoAlkalno čiščenje s t.i. boosterjem na osnovi peroksida. Nanesite penilno sredstvo s pomočjo penilne naprave. Pustite delovati. Temeljito izperite. Ne mešajte koncentratov.
TraktorFOAM TRAKTOR5 – 8 %5-15 min20 – 60 °CNanesite penilno sredstvo od spodaj navzgor s pomočjo penilne naprave. Pustite delovati. Odstrani mastne madeže in ostanke pesticidov. Dobro izperite od zgoraj navzdol.

Prenesite aktualni katalog:

Imate dodatna vprašanja?

Kontaktirate nas lahko na blaz.rozman@commerce-lj.si