Amann sukanci za popoln šiv

Ustvarjalnost je ena temeljnih vrednot v človeštvu. Ljudje imamo že od nekdaj željo in potrebo po ustvarjanju, dokazovanju ter nenehnem razvijanju. Največji čar ustvarjalnosti je ravno različnost, vsak izmed nas je namreč lahko ustvarjalen na svoj način.

Ker se zavedamo, da je kvaliteta na prvem mestu, ponujamo izrecno artikle prvotne kakovosti. Za vrhunski končni izdelek ni pomembna samo kvaliteta materiala, glavno vlogo igra predvsem izbira kvalitetnega in funkcionalnega sukanca.

Eden svetovnih proizvajalcev, Amann & Sohne GmbH & Co. KG, Nemčija, že od leta 1854 skrbi za visokokakovostne sukance na področju šivanja in vezenja. Stalno razvijajo nove produkte in sledijo najnovejšim trendom na trgu ter potrebam kupcev.

Bodisi se ukvarjate s šivanjem, vezenjem, ali pa ste svojo ustvarjalnost našli v razvoju visokotehnoloških izdelkov, verjamemo, da smo zagotovo pravi naslov za vas.

Naj vam predstavimo novost za zunanje, visokozmogljive tekstilije. Prava rešitev je sukanec Gore-tenara, ki je odporen na UV sevanje, plesni, kisel dež ter razne kemikalije.

AMANN – izziv za velike in male. Video, ki je zagotovo vreden ogleda.