E.CIMA –OD MREŽIC DO VELURJEV

Špansko podjetje E.Cima strmi k ustvarjanju in razvoju tekstilnih rešitev za njihove stranke. Ponujajo odlično kakovost in raznolikost izdelkov: 3D mrežice, velurji, pene, elastični materiali, mrežice, tkanine za laminiranje, mikrofibra,…

ovi raznoliki artikli so primerni za trge kot so avtomobilna industrija, proizvodnja vzmetnic, čevljev, torb, delovna zaščita, vojska, ortopedija, oblazinjeno pohištvo,…

AVTOMOBILNA INDUSTRIJA

Tkanine se uporabljajo notranjost, oblazinjenje ter strope pri avtomobilih. Zaključki in kakovost tkanin so zasnovani za enostavno namestitev, le ti pa so lahko kaširani ali reliefni.

VZMETNICE

Tkanina ležišča je vrhnja plast in tista, ki je najbolj izpostavljena stiku s kožo, zato je zelo pomembno, da izberete pravo. Tkanine proizvajalca E.Cima se običajno uporabljajo kot prevleke ali trakovi na vzmetnicah. Ključnega pomena je tudi, da lahko na vse artikle nanesejo tudi antibakterijski premaz.

VOJSKA

Izbor tkanin za vojaško industrijo je zelo širok, prav tako pa jih je mogoče tudi naknadno obdelati z ognjevarnimi, vodoodbojnimi, antistatičnimi, IRR, antibakterijskimi premazi.
Artikli so primerni za proizvodnjo nahrbtnikov, torb, neprebojnih jopičev, čelad, pasov,..

OBLAZINJENO POHIŠTVO

Nabor artiklov je zelo širok, predvsem za izdelavo pisarniških stolov (naslonjala in sedišča). Tkanine za oblazinjeno pohištvo pa so primerne za notranjo uporabo pri foteljih in sedežnih garniturah. 


ORTOPEDIJA

Izdelujejo široko paleto tkanin za zdravstveni sektor kot so mreže z visoko natezno trdnostjo za sisteme za dvigovanje pacientov, prav tako pa tudi za invalidske vozičke. Ponudijo lahko tudi različne vrste velurjev za proizvodnjo opornic in ortopedskih pasov.