Obdelava vode

Samočistilni filtri

Opis

Samočistilni filtri so učikovit in kontinuiren način odstranjevanja grobih delcev iz tekočin. Glede na vrsto in tip delcev se določi poroznost filtrskega vložka. Kontinurno filtracijo omogočajo ravne lopatice ali polž, ki iz filtrskega vložka odstranjuje delce ki se nabirajo na situ. Tak način filtracije je primeren za filtracijo tekočin z vioko kapaciteto in manjših deležem večjih delcev.

Link

Sistemi za mehčanje vode

Opis

Ponujamo sisteme za mehčanje vode na principu ionske izmenjave in oglene filtre za deklorinacijo, ki delujejo na principu adsorpcije.

Link

Sistemi reverzne osmoze

Opis

Sistem reverzne osmoze je eden tehnološko najbolj učinkovitih sistemov obdelave/filtracije vode. Sistem ima polprepustno membrano, ki prepušča vodne molekule ostale nečistoče pa zadrži. S sistemom je mogoče iz vode odstraniti vse nečistoče, tako tretirana voda pa ima stalne kemijske parametre in omogoča stalno kakovost končnih produktov.

Link

UV Dezinfekcija vode

Opis

Na področu UV tehnologije zastopamo podjetje Hanovia, ki je vodilno podjetje na področju UV dezinfekcije tekočin.UV sistemi delujejo na principu UV žarčenja s pomočjo močnih UV luči. UV sevanje določene valovne dolžine učinkovito uničuje bakterije, viruse in plesni in na ta način zagotavlja visoko kvaliteto dezinfekcije različnih tekočin.

Prednost sistemov UV pred konvencionalnimi oblikami dezinfekcije so: - Ne-kemijska dezinfekcija, brez rezidualnih učinkovin.
- Nizki obratovalni stroški.
- Enostavnost uporabe.

Sistemi za različne branže živilske industrije, različnih kapacitet za:
- Dezinfekcijo tehnološke vode.
- Dezinfekcijo izpiralnih tekočin.
- Dezinfekcijo sladkornih sirupov.
- Sistemi za de-kloriranje vode.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba

Tomaž Trebše
Telefon: +386 (0)1 47 41 116
Mobilni telefon: +386 (0)41 334 724
E-mail: tomaz.trebse@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO