NOTRANJA OPREMA

Oblazinjenje

Opis

Oblazinjeno pohištvo zahteva zelo kakovostne šive ne glede na material, iz katerega je izdelano. Sukanci morajo zagotavljati odlične funkcionalne zmogljivosti, kot so visoka stopnja trdnosti, odpornost na drgnjenje in elastičnost. Standardni sukanci, ki se uporabljajo pri oblazinjenem pohištvu so Serafil, Onyx, Saba C, Rasant-Oxella in Rasant.

Link

Vzmetnice

Opis

Izdelava vzmetnic zahteva strokovno znanje in šivanje debelih ter več slojnih tkanin. Tukaj se pokažejo vse zmogljivosti, ki jih prenese sukanec. Najbolj primeren sukanec je Topfil, v kombinaciji s sukancem Texturan, uporabljajo pa se tudi Serafil, Rasant, Saba C in Saba TEX.

Link

Blazine in prešite odeje

Opis

Prešite odeje in blazine morajo imeti odlične funkcionalne lastnosti za vsakodnevno rabo. Običajno so izdelane iz mešanice različnih materialov, kot so viskoza, tencel ali poliester. Sukanci morajo poudariti lep videz in hkrati zagotavljati kakovosten šiv. Najbolj primeren sukanec je Saba C 120.

Link

Posteljnina

Opis

Običajno je posteljnina na voljo v številnih različnih barvah, kvalitetah in vzorcih, zato je najbolj primeren klasični sukanec Saba C, ki ima široko barvno paleto.

Link

Zavese

Opis

Za zavese se uporabljajo različne vrste tkanin. Uporabljajo se težke žametne in svilene tkanine ter dekorativne tkanine, ki so fine in občutljive. Popolnost šiva dosežemo z uporabo sukanca Saba C.

Link

Namizni prti

Opis

Namizni prti morajo vselej izgledati brezhibno. Odporni morajo biti na številne cikle pranja in na visoke temperature likanja ter kljub temu še vedno izgledati popolno, brez kakršnihkoli mehanskih poškodb. Najprimernejša sukanca sta Isacord in Rasant.

Link

Kopalniški tekstil

Opis

Med kopalniški tekstil uvrščamo brisače za različno uporabo, kopalne plašče, krpice za obraz in drugo. Tkanine in sukanci morajo biti odporni na večkratno pranje. Kopalniški tekstil se navadno pojavlja v živih barvah in s številnimi vzorci, zato je pomembo, da se omenjene lastnosti po večkratnem pranju ne spremenijo. Priporoča se uporaba sukanca Saba C, za morebitne vezenine pa Isacord.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO