LIKALNE PODLOGE

Vomatex Textil-und Kunststoff GmbH, Bremen, Nemčija je eden največjih distributerjev visoko kvalitetnih tehničnih tkanin, pen in filcev, odpornih na toploto, paro in vlago. Njihovi proizvodi se največ uporabljajo za oblačenje likalnih miz, preš ter fiksirnih strojev v konfekcijski industriji.

Pri proizvodnji oblačil je potrebno skrbeti za kakovost in videz izdelka. Likanje je eden glavnih korakov pri sami izdelavi oblačil. Likalne mize in stiskalnice morajo biti opremljene z odličnimi podlogami za dosego želenih rezultatov likanja. Večina teh strojev ima pene, ki nudijo dobro porazdelitev pare in toplotno odpornost. Razlikujejo se v trdoti glede na posebne zahteve oblačil.

Podloge

Opis

Ponujamo vse vrste podlog za mize, preše, fiksirke ter podloge za likalnike. Visokokakovostna pena proizvajalca Vomapor je odporna na temperaturo do 230°C in ponuja odlično prepustnost zraka in pare. Napredni proizvodni proces zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trajno elastičnost. Poleg tega, Vampor izdelki ne vsebujejo nevarnih kemikalij in ne ogrožajo zdravja potrošnika in okolja.

Navadno peno je potrebo pogosto menjavati in lahko povzroča okvare stroja. Vomatex izdelki imajo v primerjavi z drugimi izdelki odlične surovine in se zanje uporablja najsodobnejša proizvodna tehnologija. Nenehno razvijajo nove in napredne izdelke, z namenom povečati učinkovitost likanja in izboljšati videz končnih oblačil.

Link


Še eden zelo pomemben proizvajalec likalnih podlog je Hrvaško podjetje Soing d.o.o.. Likalne podloge zaščitijo oblačila med likanjem. Železni okvir ščiti občutljive materiale pred nezaželenim sijajem po likanju, pred rjavimi lisami, ki nastanejo zaradi zelo vročega železa ter preprečujejo prijemanje majhnih tkanin na železno dno.

Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO