KROJENJE

Rezila in noži za krojenje

Opis

Rich. Schmidt Sohne GmbH & Co. KG, Nemčija že desetletja proizvaja najkvalitetnejša rezila in tračne žage. Podjetje je proizvajalec krožnih in vertikalnih nožev za vse vrste krojilnih strojev. Ravno tako proizvaja tračne nože za rezanje tkanin, usnja, penaste gume in plastike, nože za avtomatsko krojenje 'cutter', zvončaste nože in nože za tanjšanje usnja.

Link

Rezila in noži za usnje

Opis

Podjetje Rudolf Alber GmbH & Co. KG, Ebersbach, Nemčija je z več kot 100 letno tradicijo priznan proizvajalec raznih rezil, tračnih nožev, nožev za tanjšanje usnja ter rezil za cepljenje vseh vrst umetnih in naravnih materialov. Uporabljajo se v naslednjih industrijah: čevljarski in usnjarski industriji, tekstilni industriji, pri predelavi kavčuka, gume, pene in kokosa.

Link


Espada e.K. Cutting Tools, Nemčija, je prav tako proizvajalec najkvalitetnejših rezil za vse vrste tekstilnih strojev, ploterjev in specialnih strojev za tekstilno in usnjarsko industrijo.

Link

Plošče za izsekovanje

Opis

Unimark Kkt., Madžarska je podjetje, ki se ukvarja z distribucijo strojev Zünd in Eurolaser ter strojev za izsekovanje (štancanje) usnja in tekstila ter izdelkov iz pene. Njihov partner Eurostanc izdeluje in oblikuje rezila za izsekavanje usnja, papirja, kartona, raznih pen ter izolacijskih in umetnih materialov.

Link


1A Star Technische Kunststoffe GmbH, Kirhunden, Nemčija je inovativen dobavitelj tehnične plastike in končnih izdelkov iz le te. Podjetje ima več kot 20 let izkušenj na tem področju materialov in vam lahko pomaga s svojimi dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja vse vrste podložnih plošč za stroje, za izsekovanje usnja, pene, tekstila in filcev.

Link


Schoen + sandt machinery GmbH je srednje veliko podjetje z več kot 150-letno tradicijo in izkušnjam pri razvoju in izdelavi inovativnih strojev in sistemov po meri svojih strank na področju izsekovanja, »štancanja«. Podjetje razvija, načrtuje in izdeluje obsežen asortiment izsekovalnih strojev z zunanjo opremo in brez nje do popolnoma avtomatiziranih sistemov "na ključ". S široko paleto strojev za izsekovanje vseh vrst materialov in poprodajno aktivnostjo ponuja celotno opremo v procesu izsekovanja. Poleg tega ponujamo možnost posodobitve obstoječe opreme z različnimi nadgradnjami.Link

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Boris Lenko
Telefon: +386 (0)1 47 41 104
Mobilni telefon: +386 (0)31 614 223
E-mail: boris.lenko@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO