LC KOLONE

Za tekočinsko kromatografijo nudimo kolone japonskega proizvajalca YMC, ki že vrsto let slovi po visoko kvalitetnih in zanesljivih kromatografskih kolonah. YMC je eden redkih proizvajalcev kolon, ki sam proizvaja svojo stacionarno fazo, pri čemer uporabljajo posebno mikrofluidno tehnologijo za doseganje kar največje uniformnosti delcev. Omogočajo širok izbor delcev različnih velikosti, pri čemer je omogočen linearen scale up/down.
Na njihovi spletni strani je na voljo ogromno tehničnih podatkov in primerov kromatogramov, v našem podjetju pa smo vam vedno na voljo s strokovnim svetovanjem o izbiri kolone, iskanju alternativnih kolon za vašo aplikacijo in reševanju morebitnih težav.

(Semi) Preparativa

Opis

YMC predstavlja enega redkih globalnih igralcev na trgu, ki so sposobni zadovoljiti visokim zahtevam preparativne kromatografije. Njihovo vodilo razvoja je ponuditi rešitev za katerokoli komponento, od njenega odkritja čez scale up do produkcije in kontrole kakovosti, ob tem pa uporabnikom vse skozi nuditi strokovno podporo in tehnično asistenco.

YMC-jeva izbira kolon odseva uveljavljenost strokovnega kadra, ki je prisoten v industriji tekočinske kromatografije dan za dnem, leto za letom:

  • Širok razpon velikosti delcev (10 µm do 75 µm)
  • Kiralne in akiralne faze
  • Semipreparativne ACTUS kolone do 200 mm I.D.
  • Predpolnjene kolone
  • Hardware za samostojno polnjenje
  • Bulk material

Pregled preparativnih faz


Dostop do elektronskih katalogov
BioPro IEX

YMC Triart Prep

YMC Gel HG
Preglednica faz za preparativno kromatografijo

KONTAKT

Kontaktna oseba:

Meta Kompan
Telefon: + 386 (0)1 47 41 110
Mobilni telefon: +386 (0)31 652 051
E-mail: meta.kompan@commerce-lj.si

    POŠLJITE NAM SPOROČILO