Prva stran » Tekstil » Stroji in rezervni deli

Stroji in rezervni deli

www.zanfrini.com

 

 

JOSSI Systems AG je svetovno znan proizvajalec visoko zmogljivih in učinkovitih zaščitnih sistemov za predilnice, t.j. detektorjev isker (The Fire Shield), kovinskih delcev (The Metal Shield) in tujih vlaken (The Vision Shield). 
Z detekcijo in odstranitvijo naštetih tujkov oz. razlogov za težave v proizvodnji liniji, se preprečujejo izgube v proizvodnji in poškodbe strojev ter posledično dosegajo boljši rezultati in ustvarjajo kvalitetnejši proizvodi.

Več o proizvajalcu in proizvodih si poglejte na spletni strani www.jossisystems.ch 

 

 

BOBOTEX je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev trakov za ovijanje valjev. Trakovi so izdelani iz naravne ali umetne gume, PVC-ja, poliuretana, silikona, tekstilnih in drugih materialov za uporabo v tekstilni industriji, industriji izdelave folij in papirja.
Izbirate lahko med več kot 60 standardnimi artikli v ne-lepljivi in tudi samo-lepljivi izvedbi.

Več o programu si lahko ogledate na spletni strani proizvajalca www.bobotex.de 

 

GROZ BECKERT - GROB Ničalnice, listi, lamele,.. so ključni produkti, po katerih je Groz Beckert- Grob prepoznan in jih uporabljajo tkalnice po vsem svetu. Več kot 100-letna tradicija izdelave rezervnih delov za tkalske statve je temelj za zanesljivost, konsistentno kvaliteto, kontinuiteto in tehnično znanje. 

Več o podjetju si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.grob.com

 

BIANCO s.p.a ponuja oplemenitilnicam po celem svetu vedno nove rešitve in izboljšave na področjih odpiranja in ožemanja cevastega pletiva, ožemanja materiala v širinskem stanju, ravnanja votka, centriranja tkanin itd. 

Tako sedaj, kot tudi v preteklosti iščejo odgovore na zahteve tržišča s pomočjo kvalitete, prilagodljivosti in razvoja visoko kvalitetnih avtomatiziranih proizvodov, kvalitetnega servisa in skrbi za obstoječe ter bodoče partnerje.

 

LAMPERTI združuje svoje znanje in tradicijo v izdelavi strojev za kosmatenje, brušenje kosmatilnih garnitur, strojev za striženje izvlečenega lasu ter strojev za suho oplemenitenje plišastih materialov.

Več o podjetju si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.lampertisrl.com

 

Textilia, Solnigen, Nemčija je proizvajalec vseh vrst škarij in pribora za tekstilno, usnjarsko ter čevljarsko industrijo. Njihovi izdelki so svetovno znani in visoko kvalitetni, ter narejeni v Solingen-u. Å karje in orodja izdelujejo iz jekla najboljše kvalitete po starih, preizkušenih postopkih. V programu imajo tudi posebne škarje za rezanje materialov iz aramidnih ter visoko trdnih vlaken.

 

 

 FAVRETTO je italijanski proizvajalec papirnih in plastičnih cevk za predilnice:

  • Papirne in cilindrične OE cevke
  • Plastične cevke
  • Papirne cevke za proizvodnjo POY, teksturirane in BCF preje
  • Plastični separatorji za pakiranje navitkov prej

Poleg izdelave cevk za tekstilno industrijo izdelujejo tudi jedra za proizvodnjo lepilnih trakov ter jedra za proizvodnjo folij. Več o proizvajalcu in proizvodih si poglejte na spletni strani www.favretto.com

 

MESDAN Nudijo kompleten rang instrumentov za laboratorijsko testiranje – za različne tekstilne materiale: vlakna, preje, tkanine. Več o podjetju si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.mesdan.it 

Kontaktna oseba

Meta Kompan
Tel.: +386 (0)1 474 11 10
Fax.: +386 (0)1 474 11 28
e-mail: 
meta.kompan@commerce-lj.si

Tekstil